Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!

Minder kans op kater bij e-sigaret

  • Geplaatst op
  • 0

Wanner je graag op stap gaat en een borreltje drinkt is het gevolg bij menigeen dat je regelmatig opstaat met een kater. Vooral rokers hebben hier vaker last van dan niet rokers. Roken en drinken zijn een vreselijke combinatie voor een kater. Wetenschappers van de Brown universiteit in de Verenigde staten hebben bevestigd na een studie dat mensen die roken en drinken de volgende dag meer last hebben van hoofdpijn. Hoofdonderzoeker dr. Damaris Rohsenow getuigt: "Na hetzelfde aantal drankjes zal iemand die ook gerookt heeft daags nadien 20% meer kans hebben om een kater hebben, en ook in een ergere vorm". In het onderzoek er gekeken naar het drink- en rookgedrag van 150 Amerikaanse studenten gedurende 2 maanden. De rokers hadden meer last van katerverschijnselen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid en concentratiestoornissen na een avondje zuipen. De exacte reden hiervoor blijft voorlopig nog onduidelijk. Tabak bevat de stof acetaldehyde, die ook in je lichaam gevormd wordt wanneer je alcohol drinkt. Ook stelde men vast dat het "tegelijkertijd roken en drinken" het vrijkomen van dopamine in het lichaam beïnvloedt, waardoor je een genotservaring ervaart. In e-sigaretten bevind zich de stof acetaldehyde niet, dus het e-roken zal je veel minder snel of veel lichtere katers geven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top