Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Clearomizer

De clearomizer is een mooi onderdeel bij het elektronisch roken. Het is een doorzichtig glaasje met een ingebouwde atomizer, het onderdeel waar de liquid verdampt wordt om de lekkere smaak te krijgen. De liquid wordt rechtstreeks in de clearomizer gegoten aan de kant van het mondstuk, van waar het automatisch de atomizer bereikt voor de verdamping. Het is belangrijk dat u de liquid aan de kant van het mondstuk bijvult om verstopping van de atomizer te voorkomen. Justlikesmoking.nl heeft verschillende kleuren clearomizers opgenomen in haar collectie. Bijzonder is de Maxi clearomizer, die bestaat uit verschillende vervangbare onderdelen. In het geval van verminderde werking kunt u bij de Maxi clearomizer het beschadigde onderdeel vervangen en hoeft u niet de complete clearomizer te vervangen.

Pagina 1 van 2
Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top