Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Joyetech

Joytech elektrische sigaretten

Joyetech is een innovatief bedrijf, opgericht in 2007, met als doel het gebruikersgemak bij de consument te vergroten. Producten moeten niet te ingewikkeld zijn en niet schadelijk voor de gezondheid, maar ze moeten wel hetzelfde comfort en plezier bieden als de ouderwetse producten. Joyetech werkt met een specialistisch High-Technology team, waardoor het zelf innovaties kan doorvoeren en producten steeds verder kan ontwikkelen. Mede daardoor is Joyetech uitgegroeid tot een leidend merk op het gebied van de elektronische sigaret.

Waar staat Joyetech voor?

Joyetech zet klanttevredenheid op de eerste plaats. Dit uit zich niet alleen in de persoonlijke service en de kwaliteit van de producten, maar ook in achtergrondprocessen ten dienste van de klant. Het bedrijf zet zich in voor een zo gemakkelijk en plezierig mogelijk leven van de consument, met behulp van de nieuwste technologie. De producten van Joyetech zijn innovatief, bevatten de nieuwste technieken en zijn ontworpen op basis van de wensen van de klant. Zoals het bedrijf het zelf zegt: onze klant is onze grootste inspiratiebron. Klanttevredenheid is voor Joyetech belangrijk, want uiteindelijk gaat het om het comfort van de klant.

De collectie van Joyetech

Joyetech is één van de toonaangevende bedrijven in de elektronisch roken branche. Dit uit zich in de enorme variatie in aanbod van producten om de elektronisch roken beleving te vergroten. Met vijf verschillende collectielijnen, eGo-C, eGo-T, eCab, 510-T en eRoll, bedient Joyetech elke klant op zijn wenken. Het in 2007 opgerichte bedrijf biedt voldoende mogelijkheden voor de beginnende roker, maar ook voor de gevorderde roker zijn er volop Joyetech producten te verkrijgen via Justlikesmoking.nl. Ook handig is de speciale reiscollectie van Joyetech. Deze collectie bevat producten die goed van pas kunnen komen als u onderweg bent, zoals een speciale Travel Kit. Joyetech is één van de marktleiders op het gebied van elektronisch roken. Kwaliteit, persoonlijke service en innovatieve producten bij Joyetech.

Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top