Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Onderdelen

Elektronisch roken is het nieuwe roken. U gebruikt weinig tot geen nicotine, krijgt de smaak door het verdampen van speciale liquid en het is daardoor een stuk gezonder dan gewoon roken. De E-sigaret is een ingenieus middel ter vervanging van de standaardsigaret en bestaat uit vele verschillende onderdelen. U hebt zelf de keuze hoe vrij u wilt zijn in de mogelijkheid om aparte onderdelen te vervangen. Het voordeel van aparte onderdelen in uw elektronische sigaret is dat u elk kapot onderdeel kunt vervangen. Het voordeel van aan elkaar gemonteerde onderdelen is dat het makkelijker is om uw E-sigaret in elkaar te zetten.

Onderdelen bij Justlikesmoking.nl

Justlikesmoking.nl is de site voor alle benodigdheden op het gebied van elektronisch roken. Bij ons vindt u gegarandeerd het onderdeel dat u nodig hebt. Wij hebben in ons assortiment alleen onderdelen voor elektronische sigaretten opgenomen van de allerbeste merken. Merken die internationaal bekend staan om hun hoge kwaliteit accessoires voor E-sigaretten. Justlikesmoking.nl garandeert de kwaliteit van haar producten en biedt de onderdelen aan tegen een scherpe prijs. Op deze manier wordt de nieuwe manier van roken ook nog eens financieel zeer aantrekkelijk.

De collectie van Justlikesmoking.nl

De collectie onderdelen van Justlikesmoking.nl is zeer divers. Bij ons vindt u behuizingsonderdelen, maar ook atomizers (voor de verdamping van de vloeistof), batterijen, opladers en nog veel meer. Alles wat u nodig hebt voor uw E-sigaret vindt u bij Justlikesmoking.nl. Wij streven er naar om elk product in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Op deze manier kunt u uw E-sigaret personaliseren en aanpassen aan uw wensen. Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten en helpen u graag bij het vinden van het geschikte onderdeel voor u. Schroom niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers voor vragen en/of opmerkingen. Justlikesmoking.nl heeft een enorme collectie aan onderdelen voor elektronisch roken. De beste merken voor de scherpste prijzen.

Pagina 1 van 6
Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top