Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Over ons

Justlikesmoking.nl is de eerste complete webwinkel voor al uw behoeften op het gebied van elektronisch roken ofwel dampen. Wij leveren niet alleen elektrische sigaretten en aanverwante producten maar informeren u ook graag over alles wat met dampen te maken heeft.

Bij ons vindt u een breed assortiment van de nieuwste producten tegen de scherpste prijzen. Wij leveren alleen producten van de beste internationale merken op het gebied van elektronisch roken die aan de hoogste Europese eisen voldoen.

Door onze grote voorraad kunnen wij onze producten snel bij u thuis (laten) bezorgen. Ook is het mogelijk om bij ons in Tilburg direct uw producten op te halen. Online betalingen gaan bij Justlikesmoking.nl via een veilige betaalomgeving, vaak van uw eigen bank, waardoor u veilig uw producten kunt afrekenen.

Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Justlikesmoking.nl. Onze klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar om u persoonlijk te woord te staan. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies over al onze producten en bijpassende accesoires. Stelt u uw vragen par mail dan beantwoorden wij deze uiterlijk de volgende werkdag.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top