Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

E-Liquids

Elektronisch roken gebeurt door middel van het verdampen van vloeistof: de E-liquids. Deze E-liquids worden door de verdamper, ook wel atomizer of clearomizer genoemd, verdampt en dit levert een smaak en aroma op. Het voordeel van elektronische sigaretten is dat de liquid voortdurend bijgevuld kan worden. In bijna alle gevallen is het vloeistofreservoir zelf bij te vullen, in andere gevallen dient u al voor gevulde cartridges met E-liquid in de elektronische sigaret te plaatsen. In beide gevallen bent u verzekerd van een vele malen gezondere oplossing voor het roken van standaardsigaretten.

Samenstelling van E-Liquids

Het hoofdbestandsdeel van een liquid is natuurlijk de smaakstof, verkrijgbaar in alle mogelijke smaken. Maar naast de smaakstof bevatten de E-liquids nog meer stoffen. U heeft vaak de keuze uit een liquid met Propyleen Glycol (PG) die zorgt voor een gemiddelde rookontwikkeling en een sterke smaak of voor vloeistof met Vegetable (plantaardige) Glycerine (VG) die zorgt voor een sterke rookontwikkeling en een gemiddelde smaak. Voor de stevige ex-sigarettenroker is VG aan te raden, voor de gemiddelde roker is een liquid met PG een beter begin.

Hoe te gebruiken?

E-Liquids zijn zeer eenvoudig in het gebruik. Het enige dat u voor gebruik dient te doen is het flesje met de vloeistof goed te schudden. Vervolgens kunt u de liquid zonder aanlengen in de elektrische sigaret plaatsen. De E-liquids verkrijgbaar op Justlikesmoking.nl zijn van hoge kwaliteit en zijn getest op hun samenstelling van de genoemde stoffen. Hierdoor bent u er zeker van dat u zult roken wat u uitgezocht hebt. Is de smaak van uw keuze of het gewenste nicotine gehalte niet aanwezig in onze shop? Probeer dan eens een mix van twee of meerdere smaken of nicotine gehaltes. U mixt de vloeistoffen eenvoudig in de needle bottle, even schudden, e-sigaret vullen en u kunt weer roken. Een geopend flesje vloeistof is houdbaar, mits u het bewaart op een koele en donkere plaats. E-Liquids zijn de basis voor het elektronisch roken. De vloeistof geeft de smaak en de aroma's af die u proeft bij het roken van de elektronische sigaret.

Pagina 1 van 51
Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top