Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Cartomizer

Bij de cartomizer zijn het verwarmingselement met vloeistofreservoir en het mondstuk gecombineerd en voorgevuld met vloeistof. Hierdoor bestaat deze variant van de elektronische sigaret nog maar uit twee delen, de cardridge en de batterij. Je koppelt de cardridge aan de batterij en kunt zo roken. Een cartomizer is niet navulbaar. Je gooit steeds de lege cardrigde weg en koppelt de batterij aan een nieuwe. Deze manier van elektrisch roken is redelijk eenvoudig maar toch goedkoper dan wegwerpsigaretten. Bovendien heb je meer keuze in smaken dan bij disposables. Je kunt echter niet zelf navullen of smaken mixen zoals bij de Atomizers. Just Like Smoking verkoopt Cartomizers van de merken just smoke green en e-smoking. Naast de starter-packs hebben wij cartridges in diverse smaken en diverse accessoires in ons assortiment.

Pagina 1 van 2
Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top