Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Verzendkosten

Justlikesmoking.nl biedt optimale service aan haar klanten en binnen Nederland worden daarom alle bestellingen boven de 10 euro gratis verzonden. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor de standaard betaalmethoden. Alleen voor achteraf betalen brengen wij een kleine meerprijs in rekening. Wij houden van duidelijkheid en daarom is de prijs die u ziet bij een artikel, de prijs die u uiteindelijk betaalt. Geen vervelende kosten achteraf dus bij Justlikesmoking.nl!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top