Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Gamucci

Gamucci is een van de pioniers in de elektrisch roken branche. Het bedrijf is in 2007 opgericht door de broers Taz en Umer Sheikh in Londen. Sindsdien is Gamucci één van de spelers die e-sigaretten op de Europese markt brengt. Het merk wordt in meer dan 55 landen verkocht, en in Nederland bij onder andere Justlikesmoking.nl De e-sigaretten van Gamucci geven een goede damperervaring.. Het assortiment van Gamucci bevat verschillende soorten e-sigaretten: Gamucci wegwerp e-sigaret Continental 500 Gamucci USB starterkit Gamucci Vitesse starterkit De Gamucci Continental 500 is ideaal om kennis te maken met het elektrisch roken. Deze wegwerp e-sigaret bevat ongeveer 500 puffs per e-sigaret, wat vergelijkbaar is met twee pakjes gewone sigaretten. iermee is de Gamucci Continental 500 redelijk uniek in zijn soort. Andere disposables zijn vaak 300 puffs per of minder per stuk. De Gamucci Continental 500 is verkrijgbaar in tabaksmaak of mentholsmaak. De Gamucci USB starterkit is een compacte starterset. Deze set is een complete set om de overstap te maken naar elektrisch roken. Deze elektrische sigaret lijkt op een echte sigaret, wat de overstap naar elektrisch roken ook makkelijk maakt! De set bevat een batterij (al opgeladen), een cartomizer met tabaksmaak en een USB acculader. Deze e-sigaret werkt op cartridges, zodat je niet hoeft te tobbeni met e-liquids en een needlebottle. De Gamucci Vitesse starterkit is een complete, nog uitgebreidere starterset. Deze prachtige e-sigaret ligt ook lekker in de hand en heeft een elegant design. De Vitesse kan gevuld worden met e-liquids. De set bevat een oplaadbare Lithium batterij (al opgeladen), een clearomizer, 2 VaporCoils en een flesje Gamucci Ultra Premium e-liquid. Deze Gamucci Ultra Premium e-liquids zijn eveneens bij justlikesmoking.nl verkrijgbaar! Gamucci navulling Er zijn twee soorten Gamucci navullingen: Gamucci cartomizers Gamucci Ultra Premium e-liquids De Gamucci cartomizers zijn specifiek voor de Gamucci e-sigaret. De cartridges zijn er in tabaksmaak, mentholsmaak en een nicotinevrije variant. De Gamucci Ultra Premium e-liquids zijn zowel geschikt voor de Gamucci Vitesse als voor andere e-sigaretten die je kunt vullen met e-liquids. De e-liquids zijn er in verschillende tabaksmaken en in een heerlijke frisse mentholsmaak.

Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top