Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!

Alternatief voor Joyetech e-liquids

  • Geplaatst op
  • 0

Alternatief voor Joyetech e-liquids

Joyetech e-liquids niet meer leverbaar door aangescherpte TPD2

Alternatief Joyetech e-liquids

De Joyetech e-liquids mogen door de aangescherpte Wetgeving Tabaks- en Rookwarenwet niet meer verkocht worden in Nederland. Er wordt namelijk al een paar jaar gewerkt aan de invoering van de nieuwe Tabaksproductenrichtlijn, ook wel de Tobacco Productive Directive of TPD2 genoemd.

 

In 2017 zijn de regels omtrent e-liquids zeer aangescherpt. Zo mag onder andere de inhoud van een e-liquid flesje niet méér zijn dan 10 ml en mag het toegestane nicotinegehalte niet meer zijn dan 20 mg per 10 ml. Daarnaast moeten de fabrikanten de e-liquids registreren. Door deze aangescherpte regels mogen de e-liquids van Joyetech niet meer verkocht worden.

 

Joyetech e-liquids niet meer leverbaar, wat nu?

We kunnen ons voorstellen dat jij, als gebruiker, er erg van baalt dat jouw favoriete e-liquid merk niet meer verkrijgbaar is. Je moet nu namelijk op zoek naar een alternatief. Je moet opnieuw gaan ontdekken welke e-liquid het beste bij je past. Om je dit werk te besparen hebben wij dit al voor je gedaan!

 

Het best geteste alternatief voor Joyetech e-liquids

We hebben uitvoerig onderzocht welke e-liquids vergelijkbaar zijn met de Joyetech e-liquids. Als beste uit de test kwamen de ExcluCig Diamond Label e-liquids. Deze e-liquids bestaan uit een mix van 40% PG en 60% VG. De PG/VG verhouding van de ExcluCig Diamond Label komt vrijwel overeen met de PG/VG verhouding van de Joyetech e-liquids. Dit zorgt ervoor dat jij dezelfde dampervaring beleeft. Dus doe er je voordeel mee en bestel het alternatief voor Joyetech e-liquids meteen!

 

Wil je toch liever een iets scherpere smaak? Probeer dan de ExcluCig Silver Label e-liquids met een PG/VG verhouding van 80/20 als alternatief voor de Joyetech e-liquids.

 

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies?

Just Like Smoking heeft als missie om jou de allerbeste dampbeleving te bezorgen! Dus heb je nog vragen over onze e-liquids, dampbenodigdheden of het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we zijn elke werkdag van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op 013-7370138. Wij voorzien je met alle plezier van persoonlijk advies en beantwoorden graag al jouw vragen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top