Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Start-Sets / Clearomizer

Sigaretten roken, maar dan zonder tabak! Klinkt dat voor u als muziek in de oren? Probeer dan eens de elektronische sigaret. Justlikesmoking.nl is een site die speciaal opgericht is om u te voorzien in alle benodigdheden voor elektronisch roken. Het grote voordeel van een E-sigaret is dat u geen schadelijke stoffen inhaleert, maar alleen waterdamp en de door u toegevoegde smaakstoffen. Dit betekent dat elektronisch roken geen gevaar voor de gezondheid oplevert voor u, maar ook niet voor omstanders. Bijkomend voordeel is dat het roken van elektronische sigaretten vele malen goedkoper is dan standaard sigaretten. Geen schade voor de gezondheid en veel goedkoper, dat wilt u toch ook?

Starten met E-sigaretten

E-roken is een nieuwe vorm van roken die werkt op basis van waterdamp. Om kennis te maken met de elektronische sigaret raden wij u aan om gebruik te maken van een Starters pack. Een starters pack (alle hierbovengenoemde artikelen) van Justlikesmoking.nl bevat alle onderdelen en benodigdheden die nodig zijn om veilig en verantwoord te kunnen starten met elektronisch roken. Justlikesmoking.nl biedt u een volledig assortiment aan als het gaat om Starters packs. Kies uw favoriete kleur en begin binnen enkele dagen met een totaal nieuwe ervaring, die nog eens gezond is ook.

Wat zit er in het Starters pack?

Het Starters pack is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om elektronisch te roken. U ontvangt een gesloten of open systeem met een atomizer, de plaats waar de verdamping van de vloeistof plaatsvindt. Tevens ontvangt u een of twee batterijen, een handige USB-lader en –adapter. Kortom, het ideale pakket om mee te beginnen. Zoek een liquid uit onze afdeling liquids met voor u de juiste smaak en nicotine gehalte. Maak kennis met e-roken met het starterspack van Justlikesmoking.nl. Compleet met cartridges, batterijen, opladers en atomizer.We hebben al een compleet starters pakket voor €22,95 inclusief clearomizer, batterij, oplader en luxe opberghoes.

Pagina 1 van 2
Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma is een echte smaaksensatie. U herkent zonder problemen alle heerlijke smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en genieten maar, keer op keer. Makkelijker en goedkoper dan gewoon roken.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het gezonde alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top