Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Vaprance Force Kit Black

Vaprance Force Kit Black

Artikelnummer: 410927
€14,00

Omschrijving

Dat een E-sigaret geen massief groot apparaat moet zijn, bewijst Vaprance met de Force. Hoewel de strakke, smalle E-sigaret in elke kleur een prachtig aangezicht heeft, is ook de technologie van een ander niveau. Door een POD-systeem kun je de E-liquid gemakkelijk bijvullen door middel van een topfill-systeem (vanaf POD).

Als je de tank gevuld hebt met vloeistof en tien minuten wacht, kun je al snel genieten van de grote smaaksensatie die er uit dit kleine apparaat komt. Of je nu het liefst dampt met een liquid zonder nicotine, E-liquid mét nicotine of graag nicotinezoutoplossingen in je tank stopt: door een weerstand van 1.5 Ohm kun je altijd je favoriete E-liquid dampen met de Vaprance Force.

Deze E-sigaret denkt zelfs met je mee: als het LED-lampje aan de voorkant vier keer rood knippert, dan is het tijd om de tank bij te vullen. Elke POD kan 3 tot 5 keer bijgevuld worden. Na die tijd is de coil (niet vervangbaar) opgebrand en dien je de hele POD te vervangen. Dit LED-lichtje is ook de indicator voor de batterij. Bij een groen lichtje is je batterij nog grotendeels vol (71%-100%), bij een blauw lichtje kun je nog even doordampen (31%-71%) en bij een rood lichtje (0%-30%) wordt het tijd om de Force op te laden.

Dit alles maakt van de Vaprance Force misschien niet de meest krachtige E-sigaret; door de hoge gebruiksvriendelijkheid, het feit dat je geen FIRE-knop nodig hebt om te kunnen dampen en de brede inzetbaarheid, forceert deze Force een opening voor mensen die dampen niet als hobby zien, maar voor de snelle en gemakkelijke dampervaring gaan.

Inhoud Vaprance Force Zwart starterkit

1x Force Batterij
1x POD
1x USB-oplaadkabel

Omschrijving
Kleur: Zwart
Afmetingen: 12 x 1.5 x 0.5 cm
Weerstand: 1.5 Ohm
Voltage: 3.7 V
Inhoud tank: 2 ml
Batterij: 380 mAh
Merk: Vaprance
Inhoud: 2,0 ml

Reviews

Laat een review achter

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top