Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Smok Coils for Spirals 0.3 Ohm 5 stuks

Smok Coils for Spirals 0.3 Ohm 5 stuks

Artikelnummer: 406978
€19,95

Omschrijving

Smok Coils for Spirals 0.3 Ohm. Smok dual coils voor de Spirals clearomizer met een weerstand van 0.3 Ohm. De coils zijn gevuld met Japans katoen. De Smok Coils for Spirals 0.3 Ohm zijn geschikt voor de Smok Spirals clearomizer en zijn ook verkrijgbaar met een weerstand van 0.6 Ohm.

Product omschrijving

Weerstand: 0.3 Ohm
Aantal: 5 stuks

WAARSCHUWING:

Deze coils zijn niet in iedere willekeurige clearomizer te gebruiken. Ook niet iedere batterij is geschikt. Gebruik een MOD met een wattage die geschikt is voor de coil. Op de coil zelf staat meestal ook het wattage aangegeven. Bij twijfel is het raadzaam om het voltage niet boven de 5V uit te laten komen. Voor het gebruik van deze coil is geavanceerde kennis nodig. Dit is zeker géén product voor beginnende dampers. Check bij twijfel altijd of de coil te gebruiken is met uw MOD/batterij. Bij verkeerd gebruik kunt u uw MOD/batterij onherstelbaar beschadigen.
Merk: Smok

Reviews

Laat een review achter

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top