Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Joyetech BF LVC Clapton Coil 1.5 Ohm 5 stuks

Joyetech BF LVC Clapton Coil 1.5 Ohm 5 stuks

Artikelnummer: 409352-LVC
€12,95

Omschrijving

Joyetech BF LVC Clapton Coil 1.5 Ohm 5 stuks

Vijf Joyetech BF Clapton coils met een weerstand van 1.5 Ohm. Deze coils zijn uitgevoerd met Clapton draad en 100% organisch katoen, voor nog meer damp- en smaakontwikkeling. De coils zijn geschikt voor MTL (mouth to lung) inhalatie en te gebruiken met wattages tussen de 8W en 20W.

Deze LVC (Liquid Valve Control) coils van Joyetech hebben een weerstand van 1.5ohm en zijn geoptimaliseerd voor MTL (Mouth To Lung) inhalatie. De airflow is dus strak genoeg om via de mond naar de longen te kunnen inhaleren. Tevens zijn deze coils voorzien van een draairing, waarmee de liquid toevoer naar de gloeispiraal kan worden afgesteld. Voor dunnere vloeistoffen (met een hoog PG gehalte) kan de LVC control dichter worden gedraaid, voor dikkere vloeistof (met een hoog VG gehalte) kan deze worden opengedraaid, om optimale wicking te garanderen. Ze passen niet op de D16 en de Aio-Box

De Joyetech BF Clapton coils zijn geschikt voor onder andere de Joyetech eGrip 2 en Joyetech Cuboid.

Aantal: 5 stuks
Weerstand: 1.5 Ohm
Merk: Joyetech

Reviews

Laat een review achter

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top