Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Vaprance Purple Label

De Vaprance Purple Label is een E-liquidlijn op basis van nicotinezout met een PG/VG verhouding van 40/60 en beschikbaar in sterktes van 15 en 20 mg. Nic salts kunnen niet gedampt worden in sub-Ohm sets, omdat de nicotine opname veel sneller is met deze E-liquids. Een teveel aan nicotine kan resulteren in hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Nic salt E-liquids kunnen het best gebruikt worden in setjes die gebruik maken van coils met hoge weer- standen boven de 1.0 Ohm. Er zijn ook elektrische sigaretten verkrijgbaar die speciaal ontworpen zijn voor het gebruik van nic salts, deze vuren op een laag voltage. Pod-systemen zijn hier een goed voorbeeld van. Waarom nic salt E-liquids gebruiken tegenover ‘normale’ E-liquids? • De nicotine behoefte is sneller bevredigd. • Je kunt hogere nicotine gehaltes gebruiken, hierdoor kan je E-liquid verbruik minder worden. • Je hebt geen krachtig apparaat nodig, nic salts kunnen het best gedampt worden met hoge weerstanden en lage wattages. • Nic salt E-liquids hebben een langere houdbaarheidsdatum.

Pagina 1 van 2
Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top