Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Elektronisch roken gebeurt door middel van het verdampen van vloeistof: de E-liquids. Deze E-liquids worden door de verdamper, ook wel atomizer of clearomizer genoemd, verdampt en dit levert een smaaksensatie van heerlijke geuren en aroma's op. Het voordeel van elektronische sigaretten is dat de liquid voortdurend bijgevuld kan worden. In bijna alle gevallen is het vloeistofreservoir zelf bij te vullen, in andere gevallen dient u al voor gevulde cartridges met E-liquid in de elektronische sigaret te plaatsen. In beide gevallen bent u verzekerd van een vele malen gezondere oplossing voor het roken van standaardsigaretten.

Samenstelling van E-Liquids

Het hoofdbestandsdeel van een liquid is natuurlijk de smaakstof, verkrijgbaar in alle mogelijke smaken zodat elke elektronische roker volledig aan zijn trekken kan komen. Maar naast de smaakstof bevatten de E-liquids nog meer stoffen. U heeft vaak de keuze uit een liquid met Propyleen Glycol (PG) die zorgt voor een gemiddelde rookontwikkeling en een sterke smaaksensatie of voor vloeistof met Vegetable (plantaardige) Glycerine (VG) die zorgt voor een sterke rookontwikkeling en een gemiddelde smaaksensatie. Voor de stevige ex-sigarettenroker is VG aan te raden, voor de gemiddelde roker is een liquid met PG een beter begin.

Hoe te gebruiken?

E-Liquids zijn zeer eenvoudig in het gebruik. Het enige dat u voor gebruik dient te doen is het flesje met de vloeistof goed te schudden. Vervolgens kunt u de liquid zonder aanlengen in de elektrische sigaret plaatsen. De E-liquids verkrijgbaar op Justlikesmoking.nl zijn van hoge kwaliteit en zijn getest op hun samenstelling van de genoemde stoffen. Hierdoor bent u er zeker van dat u zult roken wat u uitgezocht hebt. Is de smaak van uw keuze of het gewenste nicotine gehalte niet aanwezig in onze shop? Probeer dan eens een mix van twee of meerdere smaken of nicotine gehaltes. U mixt de vloeistoffen eenvoudig in de needle bottle, even schudden, e-sigaret vullen en u kunt weer roken. Een geopend flesje vloeistof is houdbaar, mits u het bewaart op een koele en donkere plaats. E-Liquids zijn de basis voor het elektronisch roken. De vloeistof geeft de smaak en de aroma's af die u proeft bij het roken van de elektronische sigaret.

Pagina 1 van 54
Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma is een echte smaaksensatie. U herkent zonder problemen alle heerlijke smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en genieten maar, keer op keer. Makkelijker en goedkoper dan gewoon roken.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het gezonde alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top