Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Vervanger van tabak

Tabak roken is echt ouderwets, zo 1980! Het mag bijna nergens meer in het openbaar, omstanders hebben er last van en het wordt als asociaal ervaren. Tabak roken is ongezond, het stinkt en het is duur. Bovendien is tabak roken door de nicotine verslavend.

Dampen is Hip, Cool, Vet, Chill!! Het is niet zo ongezond als tabak roken. Je kunt kiezen uit honderden smaken en eindeloos variëren. Het mag bijna overal, ruikt lekker en is veel goedkoper. Bovendien kun je ermee beginnen en stoppen wanneer je dat wil. Andere mensen hoeven niet te wachten omdat jij even je sigaretje op moet roken! Soms neem je even een paar hijsjes en een andere keer ga je uren achter elkaar zitten dampen.

Doordat dampen in principe nicotine vrij is, is het niet verslavend. Heb je behoefte aan nicotine, bijvoorbeeld omdat je dat van tabak roken gewend bent, dan neem je een liquid met nicotine. Voordeel van dampen is dat je zelf de intensiteit aan nicotine kunt bepalen. Hoe dan ook, je krijgt in ieder geval niet meer die andere ongezonde stoffen binnen die ontstaan bij verbranding van tabak.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top