Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Stoppen met roken

Stoppen met roken is moeilijk omdat roken een verslaving is. Deze verslaving is tweeledig. Allereerst is er de fysieke verslaving aan nicotine. Daarnaast is er de geestelijke sociale verslaving, het aansteken, de rookbeweging, tijdverdrijf, iets te doen hebben, iets in je hand houden etc. Naast het gewoon cold turkey stoppen zijn er van allerlei hulpmiddelen om je nicotine verslaving af te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan nicotinekauwgum of nicotine pleisters. Hiermee kun je de hoeveelheid nicotine die je met het roken binnen kreeg langzaam afbouwen. Echt doeltreffend zijn deze middelen vaak niet. Deze middelen bieden namelijk geen oplossing voor de sociale verslaving. Mensen gaan meer eten, drinken of toch weer roken. De elektrische sigaret is ook een alternatief om te stoppen met roken.

Wil je stoppen met het roken van tabak sigaretten dan krijg je door over te stappen op dampen in ieder geval geen kankerverwekkende stoffen meer in je lichaam. Je nicotineverslaving kun je afbouwen door het nicotinegehalte in de liquids steeds te verlagen. Uiteindelijk hou je slechts je sociale verslaving over, het gevoel van gezelligheid en ontstressen. Wat dat betreft blijf je namelijk gewoon roken. Je ademt damp (rook) in en blaast die weer uit. Het grote voordeel is echter dat je geen verslavende nicotine en schadelijke stoffen binnen krijgt. Dampen komt zeker in de buurt van het roken van een tabak sigaret. Het is echter veelzijdiger. Er is een veel grotere variëteit aan smaken en je kunt kiezen uit varianten met of zonder nicotine. Dampen is dus een goede hulp bij het stoppen met tabak roken.

Uit onderzoek en ervaring van vele stoppers is gebleken dat in verhouding tot nicotine kauwgum, pleisters, acupunctuur etcetera, dampen de beste hulp biedt bij het stoppen met roken van kankerverwekkende tabak sigaretten.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top