Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Ruilperiode

Jouw tevredenheid is voor ons belangrijk. Wij besteden daarom de uiterste zorg aan je bestelling. Helaas kan het zo zijn dat het product niet aan je wensen voldoet. In dit geval kun je afzien van het product, dit kan tot 7 dagen na aankoop. Vanaf het moment dat je het product ontvangen hebt, gaat deze periode in. Het terugsturen van het producten, gaat via de retourprocedure. Wel zijn er enkele voorwaarden voor het retourneren:

    – Het product moet in ongebruikte staat worden geretourneerd.
    – Het product dient in de originele verpakking te worden geretourneerd, zonder  beschadigingen.
    – Het artikel dient compleet geretourneerd te worden, met aanwezigheid van alle accessoires, handleidingen en overige producten.

Let op: De meeste producten komen in aanmerking voor de retourprocedure, echter, niet alle producten kunnen geruild worden. Kijk hiervoor bij de uitzondering en de praktijkvoorbeelden.

Ruilperiode uitzonderingen

Er zijn artikelen in onze collectie die niet geruild of geretourneerd kunnen worden. Wij attenderen je er op dat de volgende producten niet worden teruggenomen en dus niet vallen onder de retourprocedure:

    – Incomplete producten, producten die gebruikt zijn of producten die beschadigingen vertonen.
    – Verbruiksartikelen met geopende verpakking (liquids, atomizers, clearomizers, coilheads)
    – Producten die uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd kunnen worden. Hieronder vallen clearomizers, atomizers en mondstukjes. Het ruilen is niet mogelijk wanneer de verzegeling van de verpakking is verbroken.

Justlikesmoking.nl behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren. Daarnaast kunnen wij ook slechts een deel van het factuurbedrag terugstorten. Dit zal gebeuren wanneer het geretourneerde product niet volledig voldoet aan de voorwaarden van de retourprocedure. Wij raden je aan om altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice, voordat je het product naar ons opstuurt. Je kunt ook bij de praktijkvoorbeelden kijken.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top