Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Retourprocedure

Justlikesmoking.nl werkt met een vaste retourprocedure, deze geldt ook voor het ruilen. Deze retourprocedure zorgt er voor dat we jouw retourzending binnen enkele dagen kunnen verwerken.

Voorwaarden voor de klant
•    Binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling, dien je te melden dat je het product wilt terugsturen. Je kunt ons dit laten weten per mail of telefonisch op het nummer 013-7370138. Ruilen gaat via dezelfde procedure en verderop op deze pagina lees je          hoe het ruilen precies in zijn werk gaat.
•    Na het verzoek voor een retourzending, ontvang je per mail de instructies om de bestelling te retourneren. Met deze mail ontvang je ook het retourformulier, dat je uitgeprint mee moet zenden.
•    Zorg er voor dat er geen teksten, stickers, plakband of tape op de terug te sturen producten worden geplaatst.
•    Vul het retourformulier volledig in. Zorg er daarnaast voor dat de retourzending goed verpakt is, zodat er geen schade aan het product kan optreden, te wijten aan het transport.
•    Voeg een kopie van de factuur toe aan de retourzending.
•    Frankeer de retourzending voldoende of lever deze bij ons af.
•    De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de consument. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging. Justlikesmoking.nl adviseert je om de retourzending aangetekend te verzenden en om het verzendbewijs goed te bewaren. Hiermee kun je te allen tijde de vervoerder aansprakelijk stellen.

Dit kan je verwachten van ons:
•    Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging per mail, zodra de retourzending ontvangen is.
•    Een medewerker van Justlikesmoking.nl controleert de retourzending op eventuele schade en eventuele ontbrekende onderdelen.
•    Als de medewerker van Justlikesmoking.nl geen problemen constateert met de retourzending, ontvang je binnen één werkdag het aankoopbedrag terug. De terugbetaling vindt plaats via de door jou verstrekte bankgegevens op het retourformulier.
•    Wanneer de retourprocedure volledig is afgerond, ontvang je per mail een bevestiging. Dit gebeurt na de terugstorting van het aankoopbedrag.
 
Ruilen van producten
Naast retourneren kun je bij Justlikesmoking.nl ook producten ruilen. Wij hebben immers klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Ruilen gaat als volgt:
    
    – Retourneer het oude product via de bovenstaande retourprocedure van Justlikesmoking.nl
    – Zoek je nieuwe product en plaats de bestelling in onze webshop.
    – Rond de betalingsprocedure af en bewaar de bevestigingsmail.

Wij adviseren om altijd te controleren of het gewenste artikel nog op voorraad is. Zo zie je direct of je het product snel kunt ontvangen. Dit voorkomt teleurstellingen. Vanwege technische redenen is het helaas niet mogelijk om ruilproducten met elkaar te verrekenen. Wij vragen u vriendelijk om eerst de tweede bestelling te betalen en vervolgens ontvang je van ons het geld van de retourzending terug op je rekening. Dit geschiedt direct na ontvangst van de retourzending.

Praktijkvoorbeelden

Het uitpakken van een product

Wat moet je niet doen?
Justlikesmoking.nl adviseert je het product op normale wijze te openen en daarbij te voorkomen dat de verpakking of het product beschadigd raakt. Hiermee vervalt namelijk het recht op retourneren of ruilen. Het probleem van een beschadigde verpakking is dat het artikel dan voor ons niet meer te verkopen is. Wees dus zorgvuldig bij het openen en zorg voor zo min mogelijk schade aan de verpakking. De originele verpakking heb je namelijk nodig bij een eventuele retourzending. Soms is het niet mogelijk om de verpakking onbeschadigd te openen, neem in deze gevallen contact op met de klantenservice.

Wat moet je wel doen?
Pak de bestelling zorgvuldig uit en open de verpakking zonder dat deze beschadigd raakt. Strookt het ontvangen product niet met jouw verwachtingen? Plaats het artikel dan weer in de originele verpakking en zorg er voor dat het pakket er identiek uitziet als bij ontvangst. Op deze manier zul je geen problemen ondervinden bij de retourprocedure of het ruilen van een artikel. Bij vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Justlikesmoking.nl

Het uitproberen of testen van een product

Wat moet je niet doen?
Wanneer je een bestelling van Justlikesmoking.nl hebt ontvangen, begrijpen we dat je het direct wilt proberen. Echter, als blijkt dat het product na gebruik toch niet bevalt, is het helaas niet meer mogelijk om deze terug te sturen. Retourzendingen dienen namelijk te geschiedden in nieuwstaat. Wij kunnen gebruikte producten helaas niet terugnemen omdat deze niet zouden bevallen. Liquids met een gebroken seal kunnen niet worden geruild.

Wat moet je wel doen?
Bij ontvangst van de bestelling van Justlikesmoking.nl open je voorzichtig de verpakking, zonder deze te beschadigen. Met dezelfde zorg behandel je het product. Is dit niet wat je zoekt? Pak het artikel dan direct weer in en zorg er voor dat het pakket weer in originele staat terugkeert. Als dit het geval is, kun je zonder problemen de retourprocedure starten of kun je het product ruilen voor een ander artikel van Justlikesmoking.nl.

Kosten retourprocedure
De retourprocedure van bestellingen bij Justlikesmoking.nl is geheel kosteloos. De kosten voor de terugzending van jouw artikel is voor rekening van de consument. Wanneer je iets terug stuurt zet in geen geval "retour afzender" op de verpakking. Deze manier van retour kost € 8,- bij PostNL en wordt van het retour bedrag afgetrokken.

Retour adresgegevens
Om de retourzending zo snel mogelijk te laten verlopen, adviseert Justlikesmoking.nl je om bovenstaande retourprocedure te volgen. In samenspraak met onze klantenservice vind je de snelste en beste manier voor jouw retour- of ruilzending. Echter, het is ook mogelijk om af te wijken van de retourprocedure, met mogelijke vertraging tot gevolg. In deze gevallen kun je het pakket opsturen naar onderstaand adres. Daarbij is het wel van belang dat je de retourzending voorziet van een kopie van de oorspronkelijke factuur bij je bestelling.

Justlikesmoking.nl
Afdeling retourneren
J.F. Vlekkeweg 2
5026 RJ Tilburg
Nederland

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top