Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Levertijd

Justlikesmoking.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Daar hoort volgens ons ook een snelle levering bij. Omdat wij al onze producten op voorraad hebben, is het vrijwel altijd mogelijk om je bestelling al op dezelfde werkdag te verzenden. Plaats je jouw bestelling van maandag tot en met vrijdag voor 17.00, dan dragen wij het pakket nog dezelfde dag over aan PostNL of DHL. Binnen maximaal twee werkdagen heb je het product dan in huis.

Handmatige overboeking en levertijd

De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Wanneer je kiest voor een handmatige overboeking, kan het 1 tot 3 werkdagen duren voordat de betaling verwerkt wordt door de bank. De gestelde levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling bij ons binnen is. Uiteraard ontvang je hier een bevestiging van.

Ik ben niet thuis als het product geleverd wordt

Het kan gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode voor de deur staat met jouw bestelling. Geen nood, de volgende dag wordt het pakket nogmaals aangeboden. Als je er wederom niet bent, wordt het pakket afgegeven bij het dichtstbijzijnde DHL service center. Vervolgens heb je drie weken de tijd om hier jouw bestelling af te halen. Het bovenstaande geldt uiteraard alleen voor bestellingen die niet door de brievenbus passen. De meeste verzendingen van Justlikesmoking.nl passen gewoon door de brievenbus, waardoor je hiervoor niet hoeft thuis te blijven.

Verzendmethoden

Al onze bestellingen verzenden wij met PostNL of DHL. Dit zijn de grootste en meest betrouwbare pakketbezorgers van Nederland. PostNL en DHL bezorgen niet alleen binnenlandse bestellingen, maar ook naar het buitenland verzenden wij met deze partijen. In combinatie met haar partners, zorgen PostNL en DHL er voor dat ook in het buitenland de bestellingen snel bezorgd worden.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top