Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Hoe werkt het?

Als je een hijs neemt van een elektrische sigaret, wordt een bepaalde vloeistof verdampt die je inhaleert en vervolgens uitademt. Het is dus geen rook door verbranding maar waterdamp. Waterdamp is in principe smaak- en reukloos. Door smaak- en geurstoffen aan de vloeistof toe te voegen, creëer je  je eigen moderne rookbeleving. Dampen kan met of zonder nicotine.

Door te variëren met smaken en geuren kun je je beleving aanpassen aan ieder moment van de dag. 

Elektrische sigaretten zijn er in alle maten vormen en prijzen. Er is er dus altijd eentje te vinden die bij jou past. Er zijn er zelfs die op een tabak sigaret lijken. Een elektrische sigaret bestaat uit een batterij, een verwarmingselement met vloeistofreservoir en een mondstuk. Technisch zijn elektrische sigaretten te onderscheiden in drie soorten:

Disposable

Disposable is een verzamelnaam voor producten die je na gebruik weggooit, deze zijn dus niet navulbaar. Disposables zijn uitstekend voor degene die het dampen eens wil proberen. Dit is namelijk de meest simpele variant van dampen. Het vergt geen initiële investering maar is daardoor in het gebruik relatief duur. De wegwerpsigaretten lijken qua uiterlijk het meeste op tabak sigaretten. De smaak- en variatiemogelijkheden zijn beduidend minder dan bij een cartomizer of atomizer.

Cartomizer

Bij de cartomizer zijn het verwarmingselement met vloeistofreservoir en het mondstuk gecombineerd en voorgevuld met vloeistof. Je koppelt dit deel aan de batterij en kunt zo roken. Een cartomizer is niet navulbaar. Je gooit steeds dit deel weg en koppelt de batterij aan een nieuwe. Deze manier van elektrisch roken is redelijk eenvoudig maar toch goedkoper dan wegwerpsigaretten. Je kunt echter niet zelf navullen of smaken mixen.

Atomizer

Bij de atomizer zijn alle onderdelen van de elektrische sigaret los vervangbaar. Je hoeft deze dan pas te vervangen als het nodig is en gooit zo niet overbodig gedeelten weg die eigenlijk nog goed zijn. Bij de atomizer kun je de vloeistoffen bovendien zelf navullen waardoor je ook de mogelijkheid hebt je eigen smaak te creëren door te mixen. Er zijn zelfs varianten waarbij je zelf het voltage en de weerstand van de gloeispiraal in kunt stellen. Hierdoor kun je de hoeveelheid damp variëren. 

De atomizer is in gebruik dus veruit de goedkoopste variant die ook nog eens de meeste mogelijkheden biedt.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top