Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Gezondheid

Dat tabak sigaretten kankerverwekkend zijn staat wel onomstotelijk vast. In een “gewone” sigaret zitten onder andere de volgende kankerverwekkende stoffen:

 

Vast staat dat deze stoffen in ieder geval niet in elektrische sigaretten zitten. Je kunt er zelf voor kiezen een nicotine houdende liquid te nemen. Ook nicotine is ongezond en verslavend maar niet kankerverwekkend. Bovendien is dit een keuze, de meeste liquids zijn nicotinevrij.

Tot slot is “gewoon” roken slecht voor je gebit en je huid en schaadt het de gezondheid van de mensen in je omgeving. Dampen veroorzaakt deze effecten niet.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top