Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Gezondheid

Dampen is bewezen veel gezonder dan het roken van tabak. Dit komt doordat je slechts waterdamp inhaleert in plaats van verbrande tabak met haar kankerverwekkende stoffen zoals teer en koolmonoxide. Tot nu toe is uit nog geen enkel onderzoek onomstotelijk gebleken dat elektrisch roken kankerverwekkend of anderszins ongezond zou zijn.

In sommige publicaties worden wel eens vraagtekens gesteld bij de lange termijn effecten, ook daarvan staat echter niet vast dat er negatieve effecten op de gezondheid bestaan. Het gaat er meer om dat men sceptisch blijft zolang er niets bekend is. Maar goed, zolang het niet ongezond is, zullen er ook voor de lange termijn geen negatieve effecten bekend worden en blijven de geleerden dus sceptisch.

Dat tabak sigaretten kankerverwekkend zijn staat wel onomstotelijk vast. In een “gewone” sigaret zitten onder andere de volgende kankerverwekkende stoffen:

 

Vast staat dat deze stoffen in ieder geval niet in elektrische sigaretten zitten. Je kunt er zelf voor kiezen een nicotine houdende liquid te nemen. Ook nicotine is ongezond en verslavend maar niet kankerverwekkend. Bovendien is dit een keuze, de meeste liquids zijn nicotinevrij.

Tot slot is “gewoon” roken slecht voor je gebit en je huid en schaadt het de gezondheid van de mensen in je omgeving. Dampen veroorzaakt deze effecten niet.

Disposable is een verzamelnaam voor producten die je na gebruik weggooit, deze zijn dus niet navulbaar. Disposables zijn uitstekend voor degene die het dampen eens wil proberen. Dit is namelijk de meest simpele variant van dampen. Het vergt geen initiële investering maar is daardoor in het gebruik relatief duur. De wegwerpsigaretten lijken qua uiterlijk het meeste op tabak sigaretten. De smaak- en variatiemogelijkheden zijn beduidend minder dan bij een cartomizer of atomizer.

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top