Vanaf 1 juli geldt er een totaalverbod op de verkoop op afstand van de producten in de tabakbranche. Helaas valt onze webwinkel hier ook onder. Dit betekent dat er vanaf 1 juli alleen nog maar in fysieke winkels, speciaalzaken en tabakszaken e-liquid, e-sigaretten en relevante onderdelen mogen worden verkocht. Het is dus helaas niet meer mogelijk om onze producten online te bestellen.

Heb je nog vragen of andere opmerkingen onze klantenservice is op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar via telefoon, chat of email om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Telefoon: 013-7370138

Whats app: 013-7370138

Email: [email protected]

Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Bestelling afhalen in Tilburg

Als je niet in de gelegenheid bent om je bestelling thuis of elders te ontvangen, dan kun je deze ook afhalen bij onze vestiging in Tilburg. Plaats je bestelling in dat geval gewoon via de webshop en geef als verzendmethode "afhalen" aan.

Wij informeren je daarna per mail vanaf wanneer je bestelling bij ons afhaalpunt in Tilburg klaar ligt. Vervolgens kun je telefonisch een afspraak maken wanneer jij jouw bestelling op wil komen halen. 

Let op! wij hebben geen winkel. Meestal is er wel iemand aanwezig bij ons afhaalpunt maar om te voorkomen dat je voor niets komt, adviseren wij om altijd van te voren telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 013-7370138.

Wij zien je graag in onze vestiging te Tilburg:

Justlikesmoking.nl
Jan Frederik Vlekkeweg 10-13
5026 RJ Tilburg
Nederland

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top