Leeftijd 18+

JustLikeSmoking.nl | Elektrisch roken - E-sigaret | Gratis Verzending

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder

Ik ben 18+ Ik ben jonger dan 18

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending vanaf € 10,-!
Herhaal mijn vorige bestelling

Jiksu elektrische sigaretten

Jiksu is één van de grootste spelers op de markt van elektronische sigaretten. Het is niet alleen producent van E-sigaretten, maar ook distributeur van andere bekende merken als Joyetech en Justfog. Vanwege de jarenlange ervaring en het nauw volgen van de ontwikkeling op de Chinese markt, is Jiksu uitgegroeid tot een grote naam in de branche. Wanneer u een product aanschaft van Jiksu via Roken24.nl bent u verzekerd van topkwaliteit. Justlikesmoking.nl heeft al haar producten onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en bij de producten van Jiksu bent u verzekerd van het beste van het beste.

Topkwaliteit op een veilige manier

High Technology is een belangrijke pijler voor Jiksu. Het bedrijf werkt met een team van technici die als geen ander weten hoe de belangrijke onderdelen van de E-sigaret op een veilige en verantwoorde manier met elkaar kunnen worden gecombineerd. Voor Jiksu is het combineren van constante warmte, vloeibare stroom, dampontwikkeling en een veilige verpakking een uitdaging. Het bedrijf is voortdurend bezig met het zoeken van de beste combinatie van de elementen, zodat de E-sigaret zo veilig mogelijk wordt, zonder afbreuk te doen aan het genot van de elektronische sigaret.

Volledige pakketten en onderdelen

Jiksu levert niet alleen losse onderdelen voor elektronisch roken, maar ook complete pakketten. Justlikesmoking.nl biedt een volledig overzicht aan Jiksu-producten en geeft u de mogelijkheid om een volledig pakket aan te schaffen, compleet met alle benodigde onderdelen, of u kunt via Justlikesmoking.nl losse Jiksu-onderdelen bestellen. Wat u bestelt hangt af van de behoefte die u heeft. Voor een beginnende elektronisch roker raden wij aan om een Jiksu-pakket te bestellen. Op deze manier kunt u kennis maken met de E-sigaret. Wanneer u een wat meer gevorderde roker bent, kunt u zelf uw elektronische sigaret samenstellen. Jiksu is een grote producent en distributeur in de elektronisch roken branche. Op Justlikesmoking.nl vindt u een groot overzicht van Jiksu-producten.

Aroma
Eenvoudig
Vloeibaar

Smaakvol tabaksaroma

De tabaksaroma geeft de liquid smaak. U herkent zonder problemen alle smaken.

Snel en simpel in gebruik

Even opladen en dampen maar, keer op keer.

Alleen nicotine, geen teer

De elektrische sigaret is het alternatief voor roken. Geen teer, alleen nicotine!

Zoeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Scroll top