Leeftijd 18+

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending!

Shishita

Snel, eenvoudig en heerlijke aroma's met de Shishita waterpijp Shishita is de revolutie op het gebied van waterpijp roken. Opgericht in Hong Kong...lees verder

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Snel, eenvoudig en heerlijke aroma's met de Shishita waterpijp

Shishita is de revolutie op het gebied van waterpijp roken. Opgericht in Hong Kong is het merk in korte tijd uitgegroeid tot een bekende naam onder de waterpijprokers. Het grote voordeel van Shishita is namelijk dat het eenmalige producten zijn die zeer compact zijn en daardoor handig mee te nemen zijn. Hierdoor heeft u op elk moment van de dag, waar u ook bent, de mogelijkheid om lekker waterpijp te roken. Het doel van Shishita is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een gezonde manier van waterpijp roken, zonder tabak, nicotine en teer.

Hoe werkt Shishita?

Shishita maakt waterpijpen voor éénmalig gebruik. Dit klinkt apart, maar het is echt waar. Shishita producten bestaan uit een klein busje, compleet met kooltjes, een slang en een smaakje. Het enige dat u hoeft te doen is het busje te vullen met water, de smaak toe te voegen en het kooltje aan te steken en u kunt tot 60 minuten lang genieten van uw eigen waterpijp. Door de compactheid van de producten en de snelheid waarmee u kunt genieten van het product, is het mogelijk om de Shishita waterpijp overal mee naar toe te nemen. U hoeft op vakantie niet langer op zoek naar een plaats waar u tegen veel geld waterpijp kunt roken, vanaf nu heeft u uw eigen waterpijp.

De collectie van Shishita

De Shishita waterpijpen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken bij Justlikesmoking.nl: banaan, ice apple, kersen, druiven, passievrucht en ice orange. Deze smaken worden automatisch meegeleverd wanneer u een Shishita waterpijp besteld. U voegt het smaakje toe aan het busje van de waterpijp en wanneer u het kooltje verwarmd zullen de rijke aroma's en smaken u tegemoet komen. Bestel snel de Shishita waterpijp op Roken24.nl en geniet van deze bijzondere ervaring. Waterpijp roken op locatie doet u met uw eigen Shishita waterpijp voor éénmalig gebruik. Snel, eenvoudig en heerlijke aroma's met de Shishita waterpijp.
  Laden...