Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending!

Over Just Like Smoking

Justlikesmoking.nl is de eerste complete webwinkel voor al uw behoeften op het gebied van elektronisch roken ofwel dampen. Wij leveren niet alleen elektrische sigaretten en aanverwante producten maar informeren u ook graag over alles wat met dampen te maken heeft.

Bij ons vindt u een breed assortiment van de nieuwste producten tegen de scherpste prijzen. Wij leveren alleen producten van de beste internationale merken op het gebied van elektronisch roken die aan de hoogste Europese eisen voldoen.

Door onze grote voorraad kunnen wij onze producten snel bij u thuis (laten) bezorgen. Ook is het mogelijk om bij ons in Tilburg direct uw producten op te halen. Online betalingen gaan bij Justlikesmoking.nl via een veilige betaalomgeving, vaak van uw eigen bank, waardoor u veilig uw producten kunt afrekenen.

Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Justlikesmoking.nl. Onze klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar om u persoonlijk te woord te staan. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies over al onze producten en bijpassende accesoires. Stelt u uw vragen par mail dan beantwoorden wij deze uiterlijk de volgende werkdag.

  Laden...