Leeftijd 18+

Onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Sorry, onze producten zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.

Vragen? Bel 013-7370138 - Elke werkdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur | Gratis Verzending!

Joyetech eMode

Joyetech eMode De eMode is vernoemd naar de multi functionaliteit de deze biedt. De eMode heeft een nieuwe Joyetech C2 atomizer head. De 360 grad...lees verder


Joyetech eMode

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Joyetech eMode

De eMode is vernoemd naar de multi functionaliteit de deze biedt. De eMode heeft een nieuwe Joyetech C2 atomizer head. De 360 graden bedieningsring zorgt ervoor dat jij als gebruiker het voltage en wattage van de output kunt aanpassen. Hiermee kun je het 'roken' nog beter afstemmen op jouw voorkeuren. Ook kun je jouw rookgedrag meten en volgen met de MVR software (net als bij de eVic).

eMode Control Head

Dit is het onderdeel dat de eMode de eMode maakt. Door het te koppelen aan je computer kun je meerdere modi en opties benaderen. De knop en voltage reguleringsring beheren de werking van de eMode en de indicatielampjes laten zien in welke modus / instelling je aan het dampen bent. Er zijn vier instellingen - Variable Voltage (VV) Uitgangsspanning tussen 3,3 en 5,0 volt - Variable Wattage (VW) Uitgangsstroom tussen 4,5 en 11 Watt Aangesloten op de computer is in samenwerking met de MVR, My Vapor Record, software ook het volgende mogelijk: - Real-time Variable Voltage (RVV) In de RVV mode kun je de spanning over tijd instellen. Dat geeft de mogelijkheid om bij het indrukken van de knop te beginnen met een hoge spanning om zo veel mogelijk damp te produceren, waarna de spanning weer langzaam zakt om te voorkomen dat de atomizer droog wordt. - Real-time Variable Wattage (RVW) In de RVW kun je meerdere profielen bewaren. RVW1, RVW2 en RVW3. Je kunt hiermee voor verschillende liquids het beste profiel bewaren. Zo kan bijvoorbeeld de smaak van een bepaalde e-liquid het best tot zijn recht komen in RVW2, en een andere weer in RVW3.

C2 Atomizer

De C2 onderscheidt zich van de traditionele atomizers omdat ze volledig is omgeven door e-liquid. Hierdoor produceert de eMode meer damp en gaat de atomizer langer mee. De traditionele atomizers laten de e-liquid alleen binnen via een gaatje.
Atomizer head vervangen
Om de C2 atomizer head te plaatsen/vervangen moet eerst de atomizer body opengeschroefd worden. De atomizer head moet in de body geplaatst worden. Dat kan het beste door de body op zijn kop te zetten en de atomizer erin te laten vallen. Door twee keer te tikken met de body zit de atomizer goed op zijn plaats. Daarna kan de body dichtgedraaid worden en op de rest worden geschroefd.
Adjustable Air Inflow
De eMode atomizer body heeft een regelbare luchttoevoer. Je kunt met de bijgeleverde 'Special Tool' of een schroevendraaiertje zelf instellen hoeveel kracht een hijsje kost. Er zijn drie basis instellingen: Heavy Draw (zoals eGo-C), Easy Draw (zoals eGo-CC) en de Normal Draw die tussen de Heavy en Easy in zit. Gebruik Hijs rustig aan dit apparaat. Als je te hard hijst aan de eMode kun je E-Liquid mee omhoog hijsen en dat is niet gewenst. 2100 mAh Sanyo 16650 batterij De SANYO 16650 is de batterij die de eMode aanstuurt. Hoge kwaliteit, veiligheid en capaciteit van wel 2100 mAh. Het duurt ongeveer 3 uur om de batterij volledig op te laden. Bijvullen Om de eMode bij te vullen moet het mondstukje van de atomizer geschroefd worden. Vervolgens kun je de tube tot 3/4 vullen door de speciale vulgaatjes. Als er meer liquid wordt bijgevuld, bestaat de kans dat er een lekkage optreedt.
  Laden...